Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

3 anledningar till varför du bör anlita en PT

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-08 23:12  |  Lästid: < 1 minuter

Få bättre koll på vad du gör ! – Alldeles för många går till gymmet dag in och dag ut utan att ha någon vidare koll på hur övningar ska utföras för att få bäst resultat. Det är inte bara tekniken man bör ha koll på utan ännu viktigare är att veta vilken muskelgrupp man tränar och hur det ska kännas. Det är inte förens man förstår varför man gör en viss övning som den på riktigt får sitt genomslag.

Lär dig hur hårt du kan köra ! – Förmodligen pressar du dig inte tillräckligt mycket idag eller så kanske du pushar dig själv på fel sätt. Oavsett kan en PT lära dig vad rätt nivå är utifrån dina förutsättningar och mål.

Mål och Planering ! – Större delen som tränar på gym har varken satt upp mål med sin träning och heller inte någon plan för att uppfylla dessa. Gymstunden kan då kännas meningslöst och omotiverande. En PT hjälper dig att konkretisera dina mål och sätta upp en plan för att du ska uppnå dessa. När man har ett mål och en plan för att uppfylla den så blir träning genast mycket roligare och mer motiverande.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:25