Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

3 hälsosamma måltider för dig som vill äta ute

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-09-20 23:59  |  Lästid: 2 minuter

Dem flesta tror att jag är en matlåda-kille men sanningen är att jag aldrig förberett en matlåda i mitt liv. Jag förstår syftet men personligen har jag svårt för mat som legat i en låda i min ryggsäck en stor del utav dagen. Maten är en otroligt viktig del utav min dag och den uppfyller först ett syfte för kroppen och därefter en upplevelse för sinnena. Att äta hälsosamt innebär inte att man måste äta mindre god mat utan man får helt enkelt hitta lösningar.

Här listar jag mina just nu tre favoritmåltider 

Holy Greens inne i MOOD Gallerian

Serverar otroligt fräscha sallader och man märker att det ligger mycket kärlek bakom valet av råvaror och sammansättningen av maten. Dem snålar inte med serveringen och jag har aldrig gått därifrån utan att bli mätt. Grymt kul och jag hoppas fler häftiga salladsbarer dyker upp runt om i stan.

Vau De Ville på Norrmalmstorg

Det finns tonfisksallad och sen finns det tonfisksalladen på Vau De Ville. Den är helt i en klass för sig.  Otroligt härligt ställe, grym presentation och den här salladen förgyller smaklökarna på alla sätt som går. Helt perfekt att dela på under lunchmötet eller kvällsmiddagen med vännerna.

Poke Bowl still Unknown

Jag får ännu låta det vara osagt vilken restaurang i Stockholm som serverar bäst Poke’s. Jag har jättebra erfarenhet av Poke från utlandet och älskar salladskonceptet. Jag har testat en av aktörerna här i Stockholm men tyvärr inget som lämnade mig med en jättebra känsla. Lite slafsigt på tallriken och väl snålt för mig smak. Jag håller ögonen öppna och ser att fler ställen slår upp dörrarna för den här salladstrenden och ser fram emot att testa dessa.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar