Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Anledningen till att jag varit frånvarande senaste veckan

Ledsen att jag inte varit närvarande senaste veckan men jag har varit tvungen att lägga all min energi och kraft på att hjälpa min kärlek. Vi befann oss i Barcelona på semester när hon helt plötsligt fick kraftiga buksmärtor vilket visade sig vara en inflammation i blindtarmen.

Annons

Allt gick väldigt fort och från det att hon började känna smärtor till att hon opererades gick det mindre än ett dygn. Detta hände samma dag som vi skulle flyga tillbaks till Stockholm så vår vistelse i Barcelona blev förlängd med ytterligare fem dagar. Trots att hon blivit väl omhändertagen av spansk sjukvård under hela situationen så känns det otroligt skönt att vara hemma, det känns framförallt tryggt. Hon mår mycket bättre nu och fokuserar på att återhämta sig från ingreppet.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar