Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Är Öl-Yoga något för dig?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-10 18:49  |  Lästid: 2 minuter

Idag fick jag vara med om något riktigt annorlunda. Jag blev inbjuden till att vara med på Sveriges första “öl-yoga”. Det sägs vara en trend som sprider sig världen över och att den började i Berlin. Som jag förstår det försöker man förena två saker starkt förknippade med sinne och själ, i alla fall om man är en äkta öl älskare.

Mitt intryck från dagens “Beer-Yoga” som det kallas är att jag gärna fortsätter fokusera på yoga och skippar ölen. Ur ett träningsperspektiv uppfyller det ingen mening för mig men om öl är det enda som får dig att bli mer aktiv så kan jag rekommendera dig att testa.

Jag vill tacka alla inblandade för att jag fick delta idag. Trots det annorlunda upplägget så känner jag att vi hade en väldigt trevlig stund tillsammans på taket av el Barrio.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-06-22 12:07