Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Ashtanga Yoga

Kevin Triguero  |  Publicerad 2015-11-06 10:34  |  Lästid: 2 minuter
IMG_2533

 

Jag berättade för er i veckan att jag testade Kundalini yoga för första gången och delade också med mig utav min upplevelse. Den var väldigt positiv och det var visa delar som jag verkligen kunde ta med och det var en tanke som väcktes hos mig. Jag kom till insikt med visa saker som min kropp behöver och började därefter söka mig vidare. Genom en vän kom jag fram till Ashtanga yoga, en yogaform som beskrivs som mer dynamisk, fysisk och idrottslig. Jag letade genast upp någon duktig lärare och hittade ett riktigt bra center i Born-området i Barcelona. Tillsammans med Ellinor var vi där igår och kikade lite närmare på vad det hela handlade om och vi bestämde oss för att ge det en chans.

Imorse var jag där på mitt första pass och jag känner mig helt frälst efter passet. Jag vet att frälst är ett starkt ord och jag brukar inte uttrycka mig i sådana termer och det handlar inte om något spirituellt utan det är helt enkelt en frigörande känsla som finner sig i kropp och sinne i detta nu.

Jag har tränat sedan jag var 4 år gammal och tagit min träning till elitnivå inom diverse områden. Jag måste vara ärligt mot mig själv och inse att jag inte gjort allt som jag skulle och hoppat över viktiga moment som troligtvis hade hjälpt mig bli en bättre idrottsman. Rörlighet är något som blivit mycket populärt på sistone och med all rätt. Många utav oss förträngt vikten av denna egenskap och förlorat förståelsen för hur vi begränsar vår egen utveckling genom att inte praktisera detta.

Jag är extremt glad att jag öppnat ögonen och hittat andra som vill dela med sig utav sin kunskap.

Dela på Facebook
Tweeta