Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Barcelonas bästa Beach-träning

Händelserik dag idag med plåtning inplanerad fram till sen eftermiddag och sedan åker jag till Malaga på kvällen. Det blir en andra och avslutande plåtningen för Escales Paris och idag tillsammans med en annan modell.

Annons

Vi fotar vinterkollektionen och det innebär tjocktröjor, varma byxor, jackor, halsduk och till och med mössa. Ni förstår att allt detta sker i 35 graders värme och det är sjukt jobbigt. Det är enkelt att föreställa sig att livet som modell är glamoröst men man ställs ständigt inför utmanande situationer men det är trots allt väldigt roligt.

Kika in videon från förra helgens Beach-HIIT pass. Det var väldigt varmt trots att passet börjar tidigt på lördagsmorgonen och det resulterade med ett svalkande dopp i havet direkt efter. Jag märker att vi får allt större efterfrågan om fler pass och framförallt nybörjarklasser. Det många som är nyfikna och som vill komma och träna med oss men som känner att det är alldeles för hög nivå. Personligen menar jag på att vårt koncept är uppbyggt så att alla ska klara att genomföra och utmana sig själva under träningspasset men jag förstår också känslan som vissa upplever. Det blir helt klart något att tänka på till hösten.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar