Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

BARRY’S KOMMER TILL GÖTEBORG

Jag känner mig otroligt glad och stolt över att få berätta att vi siktar på att öppna vår nästa studio på västkusten, i fantastiska Göteborg! Sedan vi öppnade Stockholm förra hösten har det varit otroligt givande resa och jag älskar den unika känslan som uppstår i Röda Rummet. Jag känner att jag utvecklas enormt mycket själv samtidigt som jag får göra det jag älskar vilket är att hjälpa andra att utvecklas genom träning.

Annons

Den 31 augusti slår vi upp dörrarna på Kyrkogatan 58 i Göteborg. Vi har redan nu samlat ett gäng riktigt grymma tränare som kommer leda studion framåt. Med öppningen framför oss så kommer det praktiskt taget kännas som tiden står stilla, vilket är bra med tanke på att sommaren är här, men längtan efter att få ta emot våra första medlemmar genom dörren i Röda Rummet tränger in djupt under huden.


Vi har redan släpp exklusiva öppningserbjudaden (limiterade) så bor du i Göteborg och vill ta del av en oförglömlig träningsupplevelse som ger resultat så vänta inte med att införskaffa dina pass redan nu.

Läs också artikeln som publicerades i GT imorse – Klicka HÄR

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar