Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Boosta hälsan med min smarriga drink

kevin metromode

Under veckan som gått har Lina utvecklat min morgon-shot till en mer god och lika hälsosam drink. Ni vet att jag alltid börjar morgonen med en hälsosam shot för att dra igång kroppen med nyttigheter och ge mig själv en grym start på dagen.

Annons

Den här drinken kan man i praktiken dricka på morgonen men då jag anser att den kompletterar min morgon-shot näringsmässigt så är mitt förslag att man ska dricka den under eftermiddagen eller som kvällsdrink.

Den baseras på bl.a. grapefrukt som har otroligt många positiva egenskaper. Grapefrukten har en neurologisk effekt som påverkar aptiten genom att den reglera insulinet och därmed minska hunger-dippar som i sin tur lätt resulterar i sötsug. Det innehåller också mycket C-vitamin vilket stärker immunförsvaret och har dessutom en renande effekt på levern. Endast massa positiva egenskaper med andra ord.

1/2 pressad Grapefruit
1/2 pressad Citron
1/2 tsk Ingefära
1 tsk Berry Complex (full av antioxidanter)

Läs också: En hälsosam start på dagen

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar