Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Bröllopslycka

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-08-07 23:05  |  Lästid: 3 minuter

VÄLKOMNA TILLBAKA FRÅN SEMESTERN

Jag har varit frånvarande på bloggen i ett par veckor och med handen på hjärtat så känner jag att det var behövligt. Vintern och våren var för mig en utmanande tid där jag ville få många bitar på plats i min nya vardag här i Stockholm. Jag hade varit borta från Sverige i nästan två år och jag återvände hem med tydliga idéer och tankar om vad jag ville uppnå med mitt liv. Det var en stor kraftansträngning som jag nu behövde göra och liksom med träning så är återhämtning är viktig del i det långa loppet.

Jag ska sakta mer säkert ge er en återblick av min semester i staterna men innan dess vill jag visa er det vackra bröllopet jag var på i helgen.

Jag landade i Sverige fredag kväll och tidig lördag morgon satt jag och Lina på tåget ut mot Gnesta. En väldigt god och nära vän till mig skulle gifta sig och jag var bestman/marskalk. Allt från förberedelsen, vigseln till middagen och bröllopsfesten var väl genomtänkt och otroligt vackert. Att se två människor som älskar varandra på det sättet får ens hjärta att slå lite snabbare. Jag såg deras tindrande ögon framme vid altaret och jag kände lycka inombords. Det är otroligt vackert att få uppleva kärlek på det sättet. Numera är dem man och hustru och dessutom far och mor till världens finaste pojke, Leon. Som för övrigt är min gudson.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar