Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Cristiano Ronaldo: Vad har du gjort?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-11-15 10:05  |  Lästid: < 1 minut

Fråga mig inte hur men på något konstigt sätt dyker den här reklamen upp på min facebook-sida. Aningen chockad över vem jag ser i samband med produkten klickar jag mig vidare för att läsa mer. Till en början trodde jag att det bara var ett stort skämt men efter närmare granskning så går alltså självaste fotbollslegenden, Real Madrid idolen, förebilden Cristiano Ronaldo ut och menar att den här produkten kommer få människor att se mer ut som honom.

EMS står för Elektrisk Muskel Stimulans och sänder signaler till muskeln vilket skapar en spänning. Teoretisk ska det liksom styrketräning bidra till muskeltillväxt i det området där det används. Det som skrämmer mig är inte frågan om huruvida detta funkar eller inte då massor med forskning har gjorts inom området och jag har själv provat EMS träning och vet att det känns. Utan det som skrämmer mig är hur vi i framtiden försöker “bota” dem hälsoutmaningar vi står inför med ännu mindre fysisk aktivitet. Att sitta framför TV:n med en EMS apparat på magen, biceps eller annan kroppsdel kommer inte få någon i bättre fysisk form eller att bli mer hälsosam. Jag blir på riktigt besviken att se en sån otrolig framstående personlighet ge skenet av att det här är lösningen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar