Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Den som spar han har

IMG_5320IMG_5193IMG_5354IMG_5429

 

MODE. Det jag gillar med olika årstider är att jag får gå tillbaks till garderoben och kika på plagg som jag hängt undan och förmodligen inte använt under väldigt lång tid. Idag kollade jag igenom garderoben och plockade fram en gammal höstjacka från Fjällräven som jag köpte för ett par år sedan.

Annons

Det fina är att den fortfarande känns aktuell och definitivt ett plagg som jag kommer kunna använda lång tid framöver. Vissa plagg har en klassisk look som aldrig blir omodern. Ett tips är att kolla igenom garderoben innan du ger dig ut och handlar nytt och fräscht, förmodligen ligger det snygga plagg du kan använda denna säsong och på så sätt spara lite pengar.

Jacka: Fjällräven | Skjorta: H&M | Linne: Calvin Klein | Byxor: Zara | Skor: Converse

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar