Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Det är bara jag själv som sätter gränserna

https://vimeo.com/161111676

Sedan i måndags är jag tillbaks i dem rutiner som jag älskar och drivs av. Träning, bra kost och en balanserad livstil med vänner och arbete. Min träningsplanering dem kommande veckorna består bland annat av 3 löppass som jag bryter av med magträning och styrkeband för axlarna.

Annons

Det innebär 2 dagar i veckan väldigt tidiga månar när solen knappt hunnit titta fram. När klockan ringer 06 är det alltid lika jobbigt men jag påminner mig själv om varför jag gör det och ger mig ut. Väl på plats har jag stött på andra som verkar tänka lite likadant och det inspirerar mig. Det är bara jag som sätter gränserna för min egen personliga utveckling när det kommer till träning och hälsa, ansvaret ligger enbart hos mig och ingen annan.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar