Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Det är något unikt

Jag har aldrig varit med om något liknande. Två dagar in i förändringen, med så mycket kvar att göra och med bara en dag kvar så var jag helt ärligt lite småskraj inför om vi skulle lyckas uppfylla vår vision.

Annons

Nu sitter jag här jäkligt trott efter ännu en lång dag och känner mig både stolt och glad över hur dagen har utvecklats. Det finaste utav allt och det ni måste förstå är samhörigheten, viljan att hjälpa och den gemensamma utvecklingen som råder. Det är sinnes och det är underbart.

Vi är mitt under en stor förändring som kräver engagemang från många håll och vänner involverar sig, ställer upp, hjälper till med det man kan och även det man inte kan och tillsammans skapar vi magi.

Ni vet vilka ni är och jag är sjukt tacksam för allt. <3

image image image image image image image

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar