Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Det går fort ibland

Äntligen är hon hemma hos mig igen! Det var 5 veckor sen vi såg varandra och det har känts som en hel evighet men antar också att det är ett gott tecken. Jag mötte upp henne på Arlanda tillsammans med hennes mamma och hon hade ingen aning att jag skulle vara där, hon blev rätt så överraskad. Det blev många kramar och pussar, båda behövde det tror jag.

Annons

Senare på kvällen åkte vi till Rockbjörnen på Gröna Lund där Ellinor skulle ha en intervju om hennes träff med Harry. Jag tycke hon skötte sig bra, hahah ni skulle sett hur nervös hon var innan hon skulle upp på scen. Vi hade det skitnajs däroch träffade en massa roliga människor, bl.a. var det riktigt kul att träffa Jonas Hallber igen.

Fredagen har gått sjukt fort och det är ännu några timmar kvar. Har ett jätte roligt projekt på gång som tar upp mycket utav min tid just nu och det är verkligen något jag brinner för. Givetvis kommer ni få ta del utav detta när det det är klart. =) =)

DSC_6888 DSC_7100 DSC_7099 DSC_7166 DSC_7045Foto: Oscar Jettman (www.Jettman.se)

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar