Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

DET LIGGER SPÄNNING I LUFTEN

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-12 00:56  |  Lästid: < 1 minuter

Då är helgen över och imorgon väntar en ny vecka full av möjligheter. Jag har en otroligt spännande vecka framför mig och äntligen ska jag få dela med mig av en stor nyhet till er. Jag har gått och burit på den ett bra tag och inom väldigt kort ska det bli offentligt.

Utöver mitt spännande besked så väntar en vecka med mycket träning, jobb och en mycket strikt kosthållning. Jag ska vara i topptrim om fyra veckor och det kräver extra engagemang och fokus från min sida. Som jag gjort tidigare så tänkte jag dela med mig till av min kost och träning så att ni själva kan få inspiration till bägge.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:25