Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Din tur att ge !

IMG_2511.JPG

IMG_2515.JPG

För ett år sedan trodde jag inte att jag skulle sitta dag in och dag ut och skriva om min vardag, mina intressen och dela med mig utav min kompetens. Överraskande nog har jag funnit något som jag tycker är väldigt roligt och givande.

Annons

Det tycker jag tyder på ”livets gång”, dvs att man inte alltid hamnar där man trodde.

Nu har det blivit din tur att säga vad du tycker. Varje år hålls Finest Blog Awards och nu har det blivit dags att nominera dem personer som man tycker gjort det där lilla extra. Om du läser min blogg och har 30 sekunder över så gå gärna in HÄR och nominera mig inom den kategorin som du tycker passa mig bäst.

foto: Lisa Höök

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar