Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Du måste bara uppleva det

Efter 3 dagars intensivt arbete så har vi äntligen uppnått det vi hade hoppats och för att vara helt ärligt så blev det ännu bättre än planerat.

Jag lever som jag lär. Det finns inga genvägar utan bara dedikerat arbete inom det man tycker om. Gymet är mitt andra hem, det är både min arbetsplats liksom min vuxna fritidsgård. Jag går dit för att jag mår bra och för att vistas in en utvecklande miljö.

Annons

Nu har vi tagit det ett steg längre och skapat en miljö som är unik och som andas utveckling för ALLA. Den som inte tror mig är välkommen in att testa.

Tack ALLA som hjälpt till den här helgen, ni är guld värda!

image image image image

 

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar