Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

En dag i taget

Muay Thai Bali HopprepBali Muay ThaySelf OmninutritionMuay Thai BaliFilip

Ett riktigt bra träningspass på morgonen och sen av till beachen resten utav dagen. Jag önskar jag kunde dela med mig utav den känslan som finns inom mig när det kommer till min träning just nu. Jag älskar det och desto hårdare jag tränar desto mer vill jag göra det på nytt. Det har inte alltid varit så utan det är något jag utvecklat under dem senaste åren.

Annons

Jag minns mycket väl från när jag tränade simning hur jag alltid myglade mig igenom dem tunga träningspassen. Medans mina vänner simmade längder stod jag vid kanten och låtsades ha håll eller ont någonstans. Fy fan va lat jag var. Det var nog också den grundläggande orsaken till varför jag inte lyckades uppnå mitt yttersta mål. Jag klarade mig fint på korta distanser tack vare min fina teknik och explosivitet men när det kom till längta distanser fick jag se mig slagen varenda gång. Jag fick till och med skämmas riktigt ordentligt engång på ett ungdoms SM.

Nu är det helt annorlunda, idag förstår jag innebörden utav talesättet ”övning ger färdighet”. Det finns inga genvägar utan det finns bara hårt, dedikerat arbete och tålamod. Alla som lyckats bli framgångsrika har gjort det dem älskat konsekvent och utan att se sig om. Det handlar bara inställning, därför gillar jag citatet ”Hinder är sådant man ser när man tar ögonen från målet”. Tur att jag lär från mina misstag.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar