Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

En favorit i Repris

Kevin Triguero  |  Publicerad 2014-04-28 15:25  |  Lästid: 2 minuter

Den sanna drivkraften

Varje dag minst en timme om dagen infinner i denna “brutala/stereotypa/svettiga/” utrymme, mitt tempel, en plats som utstrålar välmående och utveckling. Här ler jag varje gång jag är klar. Den timmen av svett, “blod” och tårar som jag just tagit mig igenom har fått mig ett steg närmare mitt mål, min vision och mina ideal om vad välmående representerar.

Nu tänkte jag bli lite djup här igen och många utav er kanske är trötta mina långa utlägg om träning och ideal. Men faktum är att det är många som hör av sig till mig och undrar hur de ska komma i form eller som många väljer att formulera det “få din kropp”.

I min värld börjar allting med att man bestämmer sig rent mentalt för att man vill göra en förändring. När man väl förberett sig mentalt är man tålig och fokuserad för både med- & motgångar, främst den senare. Mina föräldrar har alltid kämpat för att ge mig de bästa förutsättningarna i livet. De vill säga, de har guidat mig igenom ungdomen och banat vägen för vart jag befinner mig idag. Mitt liv började inte i Sverige som många andras, utan i ett annat lika vackert land men dess värre utan frihet. Mina föräldrar stod fast vid sina värderingar om ett fritt liv där man själv får välja bland möjligheter och där man själv sätter sina egna begränsningar. Detta gjorde att jag vid 8 års ålder lämnade Cuba för Sverige. Vilken känsla och vilken uppskattning jag har idag för möjligheten att komma till ett fritt land och fullt utav möjligheter.

De har alltid försökt få mig att förstå att livet handlar om att göra det man älskar och för att kunna göra det måste du ge dig själv de bästa förutsättningarna. Då undrar ni säkert vad jag menar med bra förutsättningar eller vad dessa innebär för mig? För mig handlar det om att hela tiden vilja utvecklas som individ och nå nya höjder, intellektuellt men också fysiskt och spirituellt. Att ha en god fysik är något som får mig att känna mig att må bra rent fysiskt och mentalt. Folk runt omkring ger mig uppskattning och beröm för det hårda och disciplinerade arbetet som jag lagt ner genom åren. Detta är något som gör att jag känner mig trygg med mig själv, rent utseendemässigt men också mentalt, och något som jag aldrig skulle vilja byta bort.

Till sist, att nå förändring handlar mer om att förstå vikten av det man gör, att hitta den sanna drivkraften. Den sanna drivkraften är den som får dig att kämpa och ta dig till träningen dem dagarna då du känner dig trött och mentalt nere.

Tack för mig och lycka till!

kevintesttest

Massa kärlek / Kevin

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:58