Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

En helt oförglömlig semester

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-07-27 00:38  |  Lästid: 2 minuter
menorca
menorca
menorca
menorca

Nu är jag hemma igen i Barcelona efter en hel vecka med dessa underbara personer på den fantastiskt vackra ön Menorca. Jag visste verkligen inte vad jag kunde vänta mig för drygt två veckor sedan när jag först begav mig till Marbella men denna semester har varit över förväntan från början till slut. Jag är otroligt tacksam och glad över att ha så otroligt nära och fina mina vänner att dela dessa stunder med och jag är sjukt lycklig över att ha träffat en sån grym och vacker tjej.

Menorca är bland de bästa resmålen jag någonsin varit på och jag vill varmt rekommendera er att kika på möjligheten att ta er dit framöver. Det är en sådan otroligt vacker och fortfarande orörd ö med en helt bländande natur.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:36