Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

En inblick hemma hos mig

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-07-08 11:51  |  Lästid: 2 minuter

Jag vill visa er hur grymt snyggt och hemtrevligt det blivit på våran balkong! Med rätt inredning så förvandlas balkongen snabbt till ytterligare en yta i lägenheten man gärna vill nyttja.

Vi flyttade in här runt årskiftet och har sedan dess gjort om en hel del. Balkongen var en plats som vi ännu inte hade lagt ner någon tid på så den senaste helgen har vi fokuserat på att få den i ordning. Vi har ca 12kvm att nyttja och med en sambo som älskar inredning så var det bara att sätta igång.

Vi vände oss till Clas Ohlson där vi införskaffade det mesta. Ny trätrall, solcellsbelysning, växter, krukor, marschaller, grill och grillredskap, allt detta under ett och samma tak.

Vi tog tillsammans bort den gamla betongliknande trallen som fanns och ersatte den med dem nya trätrallarna. Tro mig det är inte svårt, det är ett enkelt pusslande och tog inte mer än 30 min att lägga hela golvet med trall. Sen fick jag låta Lina ta över helt och ledas av hennes känsla för detaljer. Värt att nämna är att träväggen har vi byggt själva men går säkert att hitta en liknande på något varuhus.

Nu önskar vi oss en bättre andra halva på sommaren så att vi kan ta tillvara på den riktigt väl.

Annonssamarbete med Clas Ohlson

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-07-10 16:47