Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

En sammanfattning av veckan som gått

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-04-03 15:43  |  Lästid: 2 minuter

Kevin 3-3

Ska snart iväg och plåta med Naelia som har fotat mig vid ett par tillfällen här i Barcelona tidigare. Hon är skitduktig och har ett bra öga för snygga bilder. Framförallt känner jag att vi synkar och det är det allra viktigaste. Idag ska vi plåta sportig streetstyle mode i ett jäkligt häftigt område som är en del i det som byggdes i samband med OS i Barcelona.

Våren gör sig allt mer märkbar här, det har blivit ett par grader varmare om dagarna och kvällarna och vinden är något varmare än den varit de senaste månaderna. Jag sitter så ofta jag kan ute på terassen och njuter av solskenet och blir lite brunare på köpet. Jag stortrivs i min nya lägenhet och det känns som jag gjort bästa kapet utifrån de förutsättningar som fanns.

Denna vecka har verkligen varit en ”hitta tillbaka till rutin-vecka” och jäklar vad det känns bra igen. Att få träning gjord som jag vanligtvis brukar och kunna fokusera på det utan att behöva oroa mig för massa annat är obeskrivligt skönt. Kosten är i stort sätt i schack men måste erkänna att det varit lite tufft att hitta tillbaks till rutiner. Så snart jag börjar med lite socker här och var så märker jag hur kroppen begär det och det blir riktigt motigt att släppa taget om det. För mig handlar det så mycket att hålla fokus på det jag vill uppnå och argumentera för mig själv varför jag lever som jag gör och ganska snabbt riktas mina tankar iväg från allt som inte min kropp har nytta utav.

I helgen på Beach-HIIT passet var det två grabbar från England som joinade och dem hittade dit via bloggen. Jag blir förvånad ibland över vilken bredd detta har och hur många det når ut till. Jag hoppas mina tankar och driv hjälper er att hitta motivation och samla kunskap för att bana för er egen resa. Verkligen fantastsikt!

Kom ihåg att det är frittfram att skriva och ställa frågor, det uppskattas nå enormt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar