Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Essen till Berlin

IMG_0857.JPG

IMG_0872.JPG

IMG_0873.JPG

IMG_0859.JPG

IMG_0856.JPG

IMG_0875.JPG

IMG_0874.JPG

IMG_0855.JPG

Här är ett par bilder från dagen som gått. Jag har varit i Essen hela dagen och plåtat för ett tyskt varumärke och nu sitter jag överlycklig (för att jag kunnat koppla upp mig) på tåget på väg till Berlin.

Annons

Det har varit en rolig dag på jobbet. Jag har plåtat ca 5 outfits, allt ifrån sport till vardag. Det roliga med att plåta såhär många outfits är att man hela tiden ställs inför nya scenarion och det är upp till dig att leverera det kunden efterfrågar. Ibland känner man inte outfiten, man får helt enkelt ingen känsla för det man har på sig och då måste man steppa upp och leverera ändå.

Ska försöka sova någon timme nu, hörs sen!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar