Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Ett måste i mitt skafferi

P7740635 PicMonkey Collageself

Äntligen är min efterlängtade produkt här. Jag fick idag hem Super Red, en blandning frukter och grönsaker, och Super Green, en blandning från den gröna världen (gräs, alger, grönsaker och örter) från Self Omninutrition.

Annons

Jag har länge använt kosttillskottet ”Super greens” varje morgon i min shake eller i ett vattenglas. Jag rekommenderar det självklart produkten till alla mina kunder också då det är ett supersmidigt sätt att få i sig alla vitaminer och mineraler man behöver. Dessutom är det rikt på antioxidanter vilket motverkar inflammationer i kroppen.

Det här en produkt som alla ska ha i sitt skafferi och varje morgon börjas med en matsked utblandat med vatten eller i smoothien. Det revolutionerande med Self’s Super Red och Greens är att de smakar fantastiskt gott. Om ni testat greens sedan tidigare och köper dessa så kommer ni förstå vad jag menar.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar