Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Ett stilsäkert val

PicMonkey Collageny3 PicMonkey Collageny4 PicMonkey Collageny1 PicMonkey Collageny2
foto: Yulia Lindberg

Det känns jäkligt härligt att våren börjar närma sig och för mig är det en sån skön känsla att bara slänga på mig ett par jeans, t-shirt och skinnjackan och bege mig ut på stan.

Annons

Något som jag  kan tycka är svårare är val av skor. Något som för mig alltid känns manligt, klassiskt och snyggt är ett par snygga Chelsea Boots. Det är ett stilsäkert val som funkar både till vardags som till mer formella fall. Jag införskaffade dessa svarta mocka vilka designats utav Loake i samarbete med fashionisland.se och vilka finns i begränsad upplaga, 36 par finns till försäljning.

Skinnjacka: Boda Skins | T-shirt: Filippa K | Jeans: Neuw | Boots: Fashionisland.se X Loake 1880 | Väska: Sandqvist | Klocka: Twira | Armband: Happy Beads

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar