Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Familjen alltid först

P7820958P7820962P7820970

 

Påsken innebär för väldigt många ledig tid att få umgås med nära och kära. Mina föräldrar åkte ner över påsken dels för att fira en stor födelsedag imorgon (min mors) men också för hälsa på mig och hjälpa med lite fix i lägenheten.

Annons

Efter strandträningen lyckades vi samla hela tjocka släkten (ja det är så jag ser dem numera) på brunch på vårt favoritrestaurang Flax & Kale. På brunchen var även en väldigt god barndomsvän till mig närvarande tillsammans med hans flickvän vilket var jäkligt kul. Den kretsen av familj och vänner jag har omkring mig får att må bra och vilja framåt och det är för mig otroligt viktigt.

Beach-HIIT’n blev väldigt lyckad i helgen och vi var totalt närmare 12 pers som deltog. Allt fler börjar hitta till våra träningspass och det är jäkligt kul att se hur hårt dem kämpar under passen. Det är många som stannar upp under passets gång för att kika på vad vi gör och är nyfikna på hur de kan joina. Våren är här och det är säkert många av er som kommer på en weekend till Barcelona. Hör av er till mig och se till att vara med på minst ett utav våra träningspass.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar