Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Fitness for Men

Kevin Triguero  |  Publicerad 2015-05-20 07:08  |  Lästid: < 1 minut
KevinTrigOmslag

 

Jag är jätte stolt över att få pryda omslaget på Fitness for Men Sverige. Jag har alltid sen jag var liten drömt om att få vara på omslaget av en stor fitnesstidning och när jag äntligen är det känns det surrealistiskt. Inne i tidningen hittar ni jätte mycket tips om kost och träning och dessutom en längre intervju med mig. För att fira detta har jag fått tillåtelse att ge bort en årsprenumeration av Fitness for Men till 5 lyckligt lottade.

För att vinna vill jag att du lämnar en kort kommentar om vad motivation innebär för just dig?

Jag kommer senast fredag delge de fem vinnarna.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar