Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Funnit paradiset i höstmörkret

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår efter jobbet introducerade Alex mig till denna fantastiska plats och få platser har fångat mitt hjärta så snabbt som denna. Vilken underbar känsla, stämning och vilka fantastiska juicer.

Annons

Så fort jag tagit klivet innanför dörrarna har jag glömt hösten, kylan, jobbet och allt runt omkring som kan verka stressande. För andra dagen i rad beställde jag en riktig vitaminbomb med extra ingefära och jag älskar den. Missa inte den här underbara platsen!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar