Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Glad 28 åring =)

DSC09900

Idag är det ingen vanlig fredag för mig för det är nämligen min födelsedag. Jag har hunnit bli 28 år och jag kan ju undra vart tiden tar vägen. Det känns som en klyscha att säga så men vissa känslor och minnen är fortfarande så starka.

Annons

Min resa de senaste åren har varit otroligt givande och väldigt roliga. Jag träffat otroligt många olika människor och uppfyllt ett flertal drömmar. Det har funnits mycket glädje och skratt liksom sorg och tårar som format mig till den jag är idag. Jag är väldigt glad över vart jag befinner mig idag som 28 åring och är överlycklig över dem fina människor som finns i mitt liv. Det ligger så mycket spännande i framtiden och jag önskar jag kan fortsätta dela detta med alla er.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar