Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

GLÖM INTE DESSA 3 VIKTIGA KOSTTILSKOTT

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-14 22:48  |  Lästid: < 1 minut

Under sommar månaderna är det lätt att man glömmer fortsätta boosta med viktiga vitaminer och mineraler. Det händer i alla fall mig. På vintern så känner jag lättare av bristen av väsentliga näringsämnen i kroppen och kylan påminner mig ständigt om att jag måste hjälpa kroppen genom en extra boost. Trots att jag äter näringsrikt så är det sällan det räcker till. Därav försöker jag alltid börja eller avsluta min dag med dessa tre kosttillskott.

Mivitotal Plus – En bred och generell multivitamin som ger mig en bra grund för att hålla mig frisk och stark.

Magnesium – En otroligt viktig mineral som spelar en väsentlig roll i kroppens olika processer. Jag tar magnesium vanligtvis på kvällen eller innan läggdags.

Vitamin D – Trots att solen lyser under långa perioder på sommaren så är det inte alltid som den når oss med dess styrka. Därav väljer jag att äta D-vitamin även under sommaren när jag befinner mig i Sverige. Bra att tänka på är att D-vitamin till viss del lagras i fettet vilket innebär att den förbrukas olika fort av varje individ.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar