Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

GROOMING: Är du redo att byta ut hyveln mot trimmern?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-09-26 15:22  |  Lästid: 2 minuter

Lite skägg är inte bara grymt snyggt utan upplevs också väldigt manligt. Det är ju ingen hemlighet att både tjejer och killar tycker att det faktiskt är jäkligt attraktivt med ett välvårdat skägg. Att spara skägg är också ett bra sätt att förstärka och skapa linjer i ansiktet. Vissa har mjukare ansiktsdrag som kan upplevas smalare och skarpare med skäggväxt.

 Hur håller du skägget i trim?

 Bra att tänka på är att raka sig varannan dag för att hålla skägget i trim och fräscht. Välj en kam som passar den längd du önskar och tänk på att använda olika kammar för att få olika längder över ansiktet för att skapa den bästa formen. Själv använder jag lite kortare millimeterlängd på sidorna och längre framtill. Använd en kortare kam för att förfina kanterna runt hakan och käkben och för att snygga till de svåråtkomliga ställena runt munnen och under näsan. Under näsan tar du bara bort kammen och trimmar utan kam. Var försiktig med att klippa hårda kanter som upplevs onaturliga, i slutändan strävar man efter en snygg look som ser naturlig ut.

Trimmern jag använder heter Attraxion Extreme (länk) från OBH Nordica. En trimmer som jag upplever levererar grym prestanda och rakkänsla. Lätt att ha med sig överallt då den är sladdlös. Den digital displayen visar hastighet och kvarstående användningstid. Dessutom medföljer en praktisk förvaringsväska för de sex olika kammarna (0,5 mm – 2,5 mm) och rengöringsborsten.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-09-26 16:06