Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

H U G E N E W S

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-13 10:00  |  Lästid: < 1 minut

Jag kan äntligen avslöja att BARRY’S kommer till Stockholm!

 Om du inte redan känner till Barry’s så är allt du behöver veta just nu att det blivit utsedd till världens mest effektiva träningsform. Bara det säger en hel del men inget är mer slående än känslan av ett träningspass på Barry’s. Jag har upplevt det själv i London och jag kan lova att det lämnade mig med ett stort tomrum när jag begav mig tillbaks hem till Sverige.

Det känns sjukt roligt att det öppnar upp i Stockholm och lika roligt att jag är en i gänget tränare som kommer coacha er på Barry’s Stockholm. I augusti slår vi alltså upp dörrarna för en unik träningsupplevelse som du inte vill missa!

Instagram: @barrysstockholm
Hemsida: www.barrysbootcamp.com/stockholm

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-06-13 10:10