Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Hälsa börjar med en sund inställning

Kevin Triguero  |  Publicerad 2018-03-22 22:22  |  Lästid: 2 minuter

Kan man säga att idag var årets första vårdag? Det kändes iaf som så. Jag blir så sjukt glad när jag kliver upp på morgonen och solen skiner. Mina dagar börjar allt som ofta redan 6 på morgon och ibland ännu tidigare. När man arbetar med träning så blir det sällan sovmorgnar. Jag försöker alltid sova ut till sista stund eftersom jag är dålig på att gå lägga mig i tid och behöver därför varje extra minut av sömn. Och när det inte går att dra ut på det längre så kliver jag upp, gör mig i ordning och ger mig iväg.

Man skulle kunna tro att jag går upp en timme innan, äter frukost i lugn och ro, gör min morgonstretch och ger mig sen iväg. Det är i vilket fall den bild många har om sådana som mig som lever mer hälsosamt. Men faktum är att vi också slarvar eftersom vi med har ett liv som behöver pusslas samman. Det är inte optimalt men att just kunna vara flexibel är en stor faktor till att lyckas leva hälsosamt. Om inte frukost funkar innan jag lämnar hemmet så får den vänta tills jag har min första lucka och om frukost sammanfaller vid lunchtid på en helg så är det så. Förstå mig rätt, att få i sig näring med jämna mellan rum är viktigt men skulle man behöva skjuta på något mål emellanåt så faller inte världen samman eller dina träningsmål för den delen. Fokusera på det positiva du gör och lägg bort det negativa. Kom ihåg att alla varje steg framåt du tar räknas oavsett när dem tas.

Jobba, träna, ät hälsosamt, umgås med familj och vänner och se framförallt till att må bra!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24