Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

HÄLSA: Fokusera på det som får dig att må bra

Vi befinner oss snart mitt inne i höstmörkret och jag känner hur man allt mer slukas in i vardagsträsket där ens egen välmående hamnar sekundärt. Att göra rätt prioriteringar är inte alltid helt självklart och ibland kräver det att man stannar upp och zoomar ut en aning.

Annons

Det är bara under dessa stunder som man kan få perspektiv, analysera, ifrågasätta nuet och utifrån de svar man får måla upp en vision och sätta rätt förväntningar på kommande tid framåt.

Under mina träningspass får jag varje dag en sån stund att bara fokusera på mitt eget välmående. Det ger mig energi i nuet och ger mig bättre förutsättningar för att klara av framtiden. En ansträngning som betalar sig för stunden och för en tid framåt. Kom ihåg att hitta det som ger dig samma känsla, vare sig det är under ett träningspass eller något annat som tillfredställer dig fysiskt och mentalt.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar