Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

HÄLSA – TVÅ ENKLA RÅD SOM HJÄLPER DIG ATT KOMMA IGÅNG

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-05 21:17  |  Lästid: 2 minuter

Vilken fantastisk måndag det blev! Inte nog med att det är premiär för mig på Café så är jag nu också nybliven mc ägare. Två riktigt bra saker jag har gått och längtat efter.

Det känns grymt roligt att vara här på Café! Ni som följt min blogg vet att jag gillar att skriva om allt som rör min vardag vilken består till största del av träning, hälsa och mode. Jag lever som jag lär och dem tips och råd som jag delar med mig av är utifrån kunskap och erfarenheter jag samlat på mig genom åren. Min önskan med bloggen är inspirera andra till att finna en balanserad vardag där träning och sund kost är grundpelarna för att skapa välmående och lycka.

Två snabba tips

Prioritera rätt! – Sätt ditt välmående högst på prioritetslistan. Planera in träningen i kalendern och börja avsätt mer tid för att laga dina egna måltider. Om du bara lyckas implementera dessa två enkla saker har du vunnit en hel del.

Bestäm dig nu! – Du kommer inte hitta en “bättre” tid att starta igång ditt hälsosamma liv. Det kommer alltid finnas utmaningar och din beslutsamhet kommer sättas på prov. Frågan är om du är tillräckligt stark och motiverad för att hålla blicken fäst på målet.

Slutligen

Jag lämnar er med bilder på min nya hoj. Det är en ombyggd Yamaha XS 500. Den är stilmässigt retro och personligen gillar jag “dirt” känslan. Den här kommer jag svänga omkring på i Stockholm under de kommande månaderna. Älskar sommaren! Vi borde ha fler varma månader.. Kan man inte få rösta om saken!? =D

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar