Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Här ser du min andel kroppsfett

P7870948

Var iväg strax innan lunch och gjorde en Bodpod-mätning. En bodpod för er som hört talats om det tidigare är ett instrument som man använder för att mäta fettandel som man har i kroppen. Det är en maskin som ser ut som ett ägg och i vilken man ska sitta stilla i under några minuter medan den använder lufttryck för att mäta olika värden.

Annons

Jag gjorde samma mätning för drygt ett år sedan och då hade jag skött min kost och tränat i syfte för att tappa kroppsfett och bli hårdare. Då låg jag på 7,1% procents kroppsfett och vägde runt 77 kg. Nu ville jag göra mätningen igen för att se hur min kropp förändrats under den här året men framförallt för jag ville veta mina värden efter sommarn som inneburit semester, avvikelser från min vanliga kost, alkohol och träning som följer mitt sommarschema.

kevin metromode

9,9% fettandel är det jag fokuserar på för resten är självfallet inte bara muskler. Skillnaden består också av skelett, organ och vätska som också finns i kroppen. Siffran som visas säger mig väldigt mycket om min egen träning- & kostfilosofi och det bekräftat att min livsstil är väldigt hälsosam för min kropp och utveckling. Jag känner mig väldigt nöjd med resultatet och ser fram emot att jobba vidare från den här punkten och framåt på ytterligare justeringar som kommer förbättrar mina förutsättningar ytterligare.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar