Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Herrmode i vardagen

kevin-metromodekevin-metromodekevin-metromodekevin-metromodekevin-metromode

 

Varit på möten hela förmiddagen och nu börjar det bli dags att röra mig mot gymet och träna min kunder. Var själv ute och gick en 6km imorse och det finns ett ryggpass på schemat för idag. Lite enklare klädd idag men ändå väl nog för mina möten, en aning för kallt dock. Jag tycker det är jobbigt hur vädret skiftar så mycket under dagen och att det kan gå från varmt till kallt på nolltid. Antar att jag får börja ta med en tröja vart jag än går.

Min Outfit:
Tee: Fifth Ave Shoe Repair | Byxor: Zara | Skor: Axel Arigato | Datorväska: Happy Plugs | Klocka: Nick Cabana | Armband: Noie

Annons
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar