Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Hjälp! Jag står inför ett svårt val: Vänster eller Höger?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-04-19 07:52  |  Lästid: < 1 minuter

 Vilka färg hade du valt? 

Kevin Radical Sports NIKE

För mig är det ett ganska enkelt val trots att jag tycker båda färgerna är väldigt snygga och passande för olika tillfällen. Jag får väl erkänna att jag fegar lite när jag väljer dem vita, stilrena NIKE AIR MAX. Det är liksom alltid skitsnygg med vita sneakers och det går att få ihop med det mesta. Det är verkligen något som nästan aldrig blir fel. Dem färgade Air Max ser jag mer i användning i samband med träningsplagg eller något mer neutralt där dem får ta sin plats. Jag vet inte om ni håller med mig men dem känns som huvudnumret i outfiten som man bär.

Kevin Radical Sports NIKE4
Kevin Radical Sports NIKE3

Ni hittar dessa skor och ett brett sortiment av riktigt sjysta sneakers inför kommande solsäsong på RADICAL SPORTS.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:33