Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Hur gör du?


foto: Michaela Andersson

  Det känns himla tufft ibland när verkligheten hinner ikapp en och jag går från hopp till total förtvivlan. Det känns som allt jag strävar efter helt plötsligt saknar betydelse och allt mitt slit är förgäves. Jag vet att det inte riktigt är på det viset och att jag bara måste hitta lösningar men livets labyrint är stundvis väldigt tuff och lär mig läxor den hårda vägen. Jag önskar jag kunde blunda riktigt hårt och göra en lycko-önskning och när jag återigen öppnade ögonen så var min önskning nu verklighet. Jag vet allt för väl för att förstå att det inte kommer hända och får istället blunda riktigt hårt, fokusera om och blicka framåt.

Annons

Har du något bra tips på hur du gör när du känner som mig?

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar