Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Hur påverkar alkohol din träning och utveckling?

Det finns så mycket kärlek till Sverige och det är så synd att vädret inte tillåter mig att leva ut här. Ni ska veta att vi i Sverige ligger långt före resten av världen inom träning- och hälsotrenden.

Annons

Jämfört med Spanien är vi 7-8 år före i tiden vad gäller kompetens och utveckling. Något jag verkligen uppskattar är medvetandet och hur vi hjälps åt för att informera varandra och sprida kunskap. Jag klickade in på systembolaget då jag nyfiken på en ny dricka och får upp förslaget ”så påverkar alkohol din träning”. Där har man samlat korta videoklipp från olika idrottsexperter och forskare som talar om vilken påverkan alkohol har på träningen och utvecklingen. Det fanns massa bra klipp och jag tänkte därför dela en för er som jag tycker sammanfattar det hela väldigt väl.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar