Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

I sikte – Snyggare mage !

Magen1

Magen3 Magen2Okej förhoppningsvis har gjort er magträning efter varje pass som jag rekommenderade och nu är det alltså dags för den tredje övningen. Den här gången tänker jag att vi ska sätta ihop föregående övningar och fortsätta jobba lika kontrollerat.

Annons

Som ni ser arbetar jag med motsatt arm och ben och strävar så gott det går efter att nå tårna med fingrarna. Trots detta vill jag sträva rakt upp mot taket med överkroppen så att jag inte får en framåt rotation, så hela tiden se till att näsa och arm pekar upp mot taket.

Om du är stel i baksida lår eller sätet så kan det bli svårt att nudda hand och fot men gör så gott du kan och se till att stretcha baksidan ben och rumpa efter passet.

3-5 Set 15-20 Rep . Kontrollerat tempo! Vila 45s – 1min.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar