Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Idag har jag varit ute på äventyr i Stockholms skärgård

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-09-19 22:00  |  Lästid: 3 minuter

Canada Goose fyller 60 år och bjöd in till att fira! Tillsammans med några andra tränings- och modeprofiler fick jag chansen att på riktigt uppleva Canada Goose´s jackor och mössor under en blåsig ribbåtstur i skärgården.

Vi mötes allihop på Hotel Diplomat där det bjöds på enklare tilltugg, kaffe och gröna juicer. Efter lite bilder tillsammans begav vi oss ned till kajen där ribbåten väntade på oss. Vi var ute på vattnet i drygt en timme och uppe i hastigheter över 100km/h. Dem här båtarna har motorer på 600 hästar och kan toppa hastigheter upp mot 60 knop / 120km/h. Det var en otroligt rolig och fartfylld upplevelse måste jag säga. Jackorna stod emot kylan otroligt bra och jag upplevde inte en enda gång att frös på överkroppen. Däremot hade jag slitna jeans med hål på knäna så mina ben blev aningen genomfrusna.

Som tur var väntade varma drycker och god mat på oss på hemvägen. Vi stannade till på en jättemysig restaurang på Kvarnholmen nära Nacka. Otroligt vacker utsikt och sjukt mysig dukning. Vi serverades en förrätt som var bland det godaste jag ätit och det följdes upp av god huvudrätt och efterrätt. Under den här lunchen fick vi se mer från Canada Goose senaste kollektion och fick även nyheten att dem nu kommit igång med svenska e-handel. Det innebär att man numera hittar alla modeller och färger på hemsidan och kan handla dem genom svensk sida, något som var ett stort problem förra vintern när jag ville införskaffa en olivgrön Wyndham Parka.

Allt som allt känner jag att hela upplevelsen var topp från början till slut och jag är otroligt tacksam att jag fick ta del av den här dagen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24