Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

I’m coming HOME

kevin.oden

Idag reser jag till Stockholm och kanske inte rätt definition av ”hem” längre men jag skulle ändå vilja påstå att det alltid kommer förbli hem för mig. Jag behövde ett par dagar för att träffa vänner, familj och samarbetspartners och dessutom infinna mig på fitnessgalan till helgen.

Annons

Jag har schemat fullspäckat redan från onsdag och min förhoppning är att jag också ska hinna med ett träningspass med min vän Gino som tävlar i Men’s Physique under helgen. Jag hoppas många utav er kommer förbi på mässan och tar er tiden att hälsa på mig. Ni kommer inte hitta där man vanligtvis hittat mig alla tidigare år utan jag kommer berätta i dagarna vart jag kommer infinna mig under mässan.

Jag ser otroligt mycket fram emot att träffa Frankie för jag har saknat honom så jäkla mycket. Vissa stunder saknar jag honom såpass att jag vill gå av. Önskar verkligen jag hade möjligheten att ha honom hos mig men med mitt schema går det inte. Jag ska iaf njuta av varje sekund jag får med honom.

Jag har hört och sett att det är riktigt fint väder som väntar hemma och det gör mig extra glad. Finns inget bättre än Sverige när det är sol och varmt.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar