Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Imorgon slår vi upp dörrar till BARRY’S Stockholm

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-08-30 23:11  |  Lästid: < 1 minut


Efter drygt 3 månaders byggarbetsplats har vi äntligen fått ihop en utomordentlig träningsstudio. Jag har under våren och sommaren rest världen runt för att testa Barry’s och något som slagit mig varje gång är den grymma energin som finns i träningslokalerna. Det andas träning, glädje och gemenskap från det att kliver innanför entré-dörren.

Här får du en förhandstitt trappor upp från entrén på Jakobsbergsgatan och intill ser du receptionen. Nu återstår det endast att klippa det röda bandet och fira att vi är igång. Sen börjar det riktigt roliga på fredag 06:00 där jag som första tränade träder in i träningssalen och håller det första träningspasset. På fredag kör jag alltså helkroppsstyrka med lite större fokus på ben, biceps och triceps. Jag har två pass på fredag, 06:00 & 07:15. Dessutom har jag ett pass på lördag kl 12 och två pass på söndag, kl 9 & kl 10. Om du vill boka in dig på någon utav mina träningspass den här helgen så gör det genom att klicka HÄR.

Hoppas vi ses!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-30 23:12