Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

IT IS TIME !

P1013912-800x600 2 16 20

Det har äntligen blivit dags för mig att träda in i gladiatorarenan. Jag hoppas ni sitter bänkade framför tv’n ikväll kl 20.00 för då kommer jag och mina medtävlande bjuda på riktig tv-underhållning.

Annons

Jätte stort tack till alla mina vänner och familj som var på plats och stöttade mig hela vägen fram till mållinjen. Jag lovar er, dem hördes mest och högst.

Gladiatorerna är ett barndomsminne för mig, jag minns när jag satt bänkad framför tv’n varje lördag för att se den storslagna fighten mellan utmanare och gladiatorer. Många kvällar har jag suttit där och föreställt mig hur jag själv hade gjort i den andres situation och även många gånger inte förstått hur pass tufft det egentligen är. Det är alltid lätt att sitta hemma i soffan och bedöma andras prestation. jag har gjort det och jag vet att andra kommer bedöma min instats ikväll.

Mina favoritgrenar inför denna omgång är utan tvekan ringarna, rekylen, och attackbollen. I alla dessa grenar känner jag mig stark och kvick. Det jag fruktar mest är hängbron och pyramiden. Jag känner att båda dessa grenar är till stor fördel för gladiatorn och dessutom har jag insett att skaderisken är hög. Alla andra grenar är jag likgiltig för, kommer dem så är jag redo. Jag har stor respekt för alla som medverkar i spelen men när jag väl står där inför varje gren ser jag inga hinder min väg.

Hoppas ni får en grym påsk och magisk tv underhållning! Ni får jätte gärna lämna era tankar om kvällen här på bloggen eller på min instagram @kevintriguero

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar