Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Jag åkte på spö

Oscar Ja cobson AW15

 

Kom preçis hem från MMA träningen på Pancrase. Dubbla pass, först grappling och direkt därefter standup striking. Vissa dagar känns såklart bättre än andra och idag kändes grapplingen skit. Jag vill hela tiden utmana mig själv genom att ställas utanför min trygghetszon och därmed utmana andra som är mer duktiga än jag men det ställer också krav på ett öppet sinne. Jag försöker alltid ta in och lära även när jag förlorar, det är en del utav lärprocessen. Idag fick jag se mig besegrad ett flertal gånger och det känns inte alls kul men jag absorberar kunskap och tar mig det in i min framtida utveckling.

Oscar Jacobson visade upp sin höst/vinter 2015 kollektion idag och jag kunde tyvärr inte vara på plats. Kul att se Filip Sjunnesson göra succé!

Annons

BEYOND THE EDGE – NY LINJE I OJ MAN

”Oscar Jacobson lanserar till hösten 2015 en ny linje i OJ MAN, Soft Tailoring, som har ett mer ledigt och sportigt uttryck. Den nya linjen designas av Fredrik Blank, som tagits in som frilansdesigner åt företaget. Linjen har sportinfluenser och är mer riktad till en yngre dressad man och skapad med inspiration från hitech design och tidlösa klassiker.”

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar