Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Jag är tillbaks!

IMG_3714

Ibland tappar man allt och igår var en sån dag. Jag visste varken in eller ut gällande vad jag ville eller hur jag kände. När man håller fokus på något så starkt och så länge kommer det dagar då allt man gör känns förgäves och man börjar ifrågasätta ens val.

Annons

Det är normalt och det inte första gången det händer mig utan jag har lärt mig att det är bara att haka på och låta dagen ta sin bana. På samma sätt som det får en ur rutin för en stund får den även en tillbaks på rätt spår igen. Det finns liksom ingen rak linje som tar en framåt utan alla spår kantas av fallgropar längst vägen och det gäller att lära sig handskas med dessa så snabbt och smärtfritt som möjligt.

Idag har jag mycket positivt framför mig och jag känner mig åter fokuserad på min sak.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar