Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Jag förstår inte..

image

Jag fortsätter på samma spår som igår för jag kan inte förstå hur jag kan känna mig så splitrad. Det värsta med att känna så som jag gör just nu är det går utöver folk som jag har mina nära. Även fast dem vill stötta mig och jag vet att det är av ren kärlek så vill jag mest bara lösa det på egen hand.

Annons

Det är så jag alltid löst mina problem, jag tänker, agerar och sen hittar jag tillslut en lösning.

Den stora skillnaden den här gången är att jag känner mig sjukt splittrad när det kommer till lösningen. Det jag vill och drömmer om drar mig iväg ifrån allt jag tror på och vill förmedla och värst utav allt är att det är bortom min kontroll.

Det är inte upp till mig utan till någon annan, i tid och rum att bestämma.

Foto: Michaela Andersson

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar