Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kunde knappt tro mina öron

Publicerad 2014-06-17 01:18  | Lästid: 2 minuter | Kevin Triguero

Klockan är lite över 01 på natten och här ligger jag i mitt hotellrum och blickar ut över fjäll med snö. Ja jag skrev inte fel, det är mitt i natten men inte fan är det så pass mörkt. Jag måste ändå säga att inflygningen till Stavanger var bland de vackraste jag någonsin varit med om. Först att se bergstopparna täckta med snö mitt i sommaren var något helt nytt för mig och att dessutom få uppleva kontrasten mellan berg, hav och solens vackra strålar var obeskrivligt.

På flygplatsen stod det två stycken sköna Amerikanare och väntade på mig, båda från Utah. De berättade lite vad som väntade de kommande dagarna och jag kunde knappt tro mina öron. Fjälltoppar, löpning, helikopter, basejump, vattenfall och fler spännande saker har jag att vänta. Materialet vi filmar ska även lanseras brett i hela USA på deras främsta sportskanaler. Jag är mållös.

Om 5 timmar ska jag upp och en lång dags plåtning väntar. Jag vet inte riktigt vad jag har att vänta men just nyfikenheten får mig att vilja somna nu så att det kan bli morgon. Håll tummarna för mig !

Skärmavbild 2014-06-17 kl. 00.59.57 Skärmavbild 2014-06-17 kl. 01.01.29
Dela på Facebook
Tweeta