Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Jag lägger upp planeringen för din träning

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-09-01 08:01  |  Lästid: < 1 minut

Nu är vi jättenära lanseringen av FITNER. Många har redan signat via länken och inom kort kommer ni få mina dagliga träningspass direkt till mobilen.

FITNER är en ny träningsapp där jag och ett flertal andra träningsprofiler kommer finnas och där vi varje dag delar med oss av våra träningspass, helt enkelt en ovärderlig kunskapsbank. Tänk om det fanns en liknande app där man kunde följa duktiga entreprenörer och följa varje steg de tar i jakten på framgång. Ja, lite likt är tanken med detta. Jag har engagerat mitt liv till träning och allt jag lärt mig under alla dessa år fram tills nu får du ta del utav direkt i din mobiltelefon på daglig basis. Det finns helt enkelt ingen anledningen längre att fundera över vad jag, eller andra träningsprofiler, gör för att lyckas för det kommer du få reda på i din mobil.

Om du inte redan skrivit upp dig så tycker jag att du ska göra det med en gång. Låt mig hjälpa dig framåt i din utveckling, låt mig sköta planeringsjobbet åt dig.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar